Den flexibla kommunikationsbyrån

Vårt erbjudande

Plink erbjuder erfarna konsulter inom kommunikation, webb och marknad. Skickliga specialister som snabbt sätter sig in i uppdraget och som är en tillgång inom exempelvis formgivning, teknik, strategi, text eller digitala- och sociala medier.

Behöver du en punktinsats eller hjälp under en längre period? Vill du att konsulten ska sitta hos dig eller leverera färdigt material från egen kammare? Inga problem – vi står till tjänst oavsett behov.

Frilanskonsulter
Våra frilanskonsulter är skickliga yrkesmänniskor som är vana att snabbt sätta sig in i olika projekt. Beroende på dina behov plockar vi fram lämpliga kandidater och du väljer sedan den konsult som bäst passar dig och ditt uppdrag. Frilanskonsulten sitter antingen på egen kammare eller på ditt kontor.

Vi löser både akuta behov samt bemanning för korta uppdrag och längre projekt.

    På Plink har vi en enkel modell

  • Vi har konsulter för alla typer av uppdrag inom kommunikation, webb och marknadsföring
  • Våra konsulter är snabba, erfarna och skickliga.
  • Vi handplockar rätt person till rätt plats.
  • Vi har ett flexibelt arbetssätt som kan modifieras efter dina behov och önskemål.
  • Våra konsulter kan sitta hos dig eller på egen kammare.
  • Vi erbjuder lösningar för punktinsatser, korta projekt eller längre månadsuppdrag.

Kompetenser

På Plink har vi frilanskonsulter med erfarenhet och kunskap inom allt du behöver på en kommunikationsavdelning, marknadsenhet eller en PR-grupp. Vi listar här några av de vanligaste kompetenserna men tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du letar efter. Vi kan med stor sannolikhet erbjuda det du behöver.

Klicka på kompetenserna nedan för att läsa mer om dem.